Sprookjesbos

sprookjesbos vertellers

Dit jaar duurt het seizoen van het Sprookjesbos extra lang. Tot 31 oktober staan onze sprookjesvertellers klaar om grappige, spannende of ontroerende verhalen te vertellen. Zodra alle bengels, pagadders en andere deugnieten (3-7 jaar) hun kaboutermuts op hebben, zijn ze klaar om het bos in te trekken. Op zoek naar de sprookjesfiguren.
Picknicken kan ’s middags op het overdekte terras. Na de middagpauze krijgen de kids niet genoeg van de houten speeltoestellen of het avonturenparcours. Een halve dag programma in de namiddag kan natuurlijk ook.

Reserveer hier een verjaardagsfeestje, schooluitstap of familietrip in het Sprookjesbos. Voor maar 5 euro per kind biedt Toerisme Westerlo een uitzonderlijke dag aan om nooit meer te vergeten. Groepen kleiner dan 20 deelnemers betalen forfaitair 100 euro. Grote mensen hoeven helemaal niets te betalen, maar mogen wel meewandelen.
 

Ook voor individuele bezoekers valt er dit jaar heel wat te beleven in het sprookjesbos.
Met de IZI.TRAVEL app kan je op je eigen tempo en wanneer je wil met je gezin, familie of vrienden de interactieve sprookjeswandeling maken. De interactieve audiogids in de app heeft verhaaltjes, liedjes en opdrachtjes voor jonge kinderen. Daarmee wordt een wandeling in het sprookjesbos een unieke, toffe ervaring. De app vertelt je ook hoe je moet wandelen. Verlopen lopen gaat dus niet gebeuren. 
Hoe begin je eraan? Heel simpel.
Download hier de audiogids. Dan kan je die tijdens de wandeling offline gebruiken.
Of scan de QRcode aan het Boswachtershuis, open de link naar de audiogids en je kan starten.

Sprookjesbos
Papedreef 1
2260 Westerlo
België