Sprookjesbos

sprookjesbos vertellers

Op 28 december 2021 is het voor de  allerlaatste keer feest in het Sprookjesbos. Onze sprookjesvertellers verwelkomen die dag alle jongens en meisjes (3-7 jaar) voor sprookjes bij kaarslicht.  Nieuwsgierige gezichtjes mét rode muts passen perfect in het winterse bos. Tijdens een korte wandeling langs kaarsen en lichtjes komen kerst- en winterverhaaltjes tot leven. We stippelden een 100% buggyproof traject uit. De allerkleinsten zijn dus ook meer dan welkom.

Afspraak om aan jeugdherberg Boswachtershuis, Papedreef 1 in Westerlo.
Bestel hier een ticket voor slechts 5 euro. Grote mensen hoeven helemaal niets te betalen, maar mogen wel meewandelen.

 

Je wil het Sprookjesbos op een andere dag ontdekken?
Met de IZI.TRAVEL app geniet je op je eigen tempo met gezin, familie of vrienden van de interactieve sprookjeswandeling. Wanneer je maar wil. De interactieve audiogids in de app loopt over van verhaaltjes, liedjes en opdrachtjes voor jonge kinderen. Daarmee wordt een wandeling in het sprookjesbos een unieke, toffe ervaring. De app vertelt je zelfs hoe je moet wandelen. Verdwalen gaat dus echt niet gebeuren. 
Hoe begin je eraan? Heel simpel.
Download hier de audiogids. Dan kan je die tijdens de wandeling offline gebruiken.
Of scan de QRcode aan het Boswachtershuis, open de link naar de audiogids en je kan starten.

 

In het voorjaar 2022 opent een gloednieuw belevingsbos in de Beeltjens. Langs een kort wandelparcours in het bos komen keitoffe houten educatieve- en speelelementen. Veel meer kunnen we nu nog niet verklappen. Nog effe geduld. Maar dat bengels (en ouders en grootouders) zich er volop gaan amuseren daar zijn we 100% zeker van. Binnenkort meer ....

Sprookjesbos
Papedreef 1
2260 Westerlo
België