Af en toe mag het net een beetje meer zijn. In volgende zaken in Westerlo word je op culinair vlak in de watten gelegd.
De Gouden Muts
In een huiselijk interieur met veel hout, zachte kleuren en een open keuken zorgt Rudy Van Den Seylberg en zijn team voor een mooie culinaire beleving. De vakkundige, enthousiaste bediening en de uitgebreide Europese wijnkaart hebben zeker bijgedragen tot de mooie score van 14/20 in Gault&Millau.
Serafina
Bij Serafina toverden ze een oud, leegstaand café om tot een elegant Italiaans restaurant. Opmerkelijk is het unieke terras, in de ruime tuin met grote olijfbomen, palmen en citroenstruiken. Chef Vincent Heylen en zijn jonge ploeg stralen enthousiasme uit in de open keuken. Ook bij Gault&Millau kunnen ze dat smaken. Een 13/20 en de eerste koksmuts zijn een feit!
De Boesjerie
Het steak- en grillrestaurant Boesjerie heeft een onderkomen gevonden in een oude hoeve. Vlees van Baskische runderen met het kwaliteitslabel Txogitxu en fijne Aradoa kippen bepalen de inhoud van de kaart. De open keuken met houtgrill zorgt voor een totaal beleving. De Boesjerie kreeg van Gault&Millau een score van 12/20.
Hotel Geerts
Hier hangt een bijzondere sfeer. Elke tafel geniet namelijk van een zicht op de mooie tuin. Op de ruime kaart is het niet makkelijk om te kiezen uit een aantrekkelijk aanbod traditionele gerechten. De vele huisbereidingen tonen aan dat in de keuken een chef met vakkennis kookt.
Alice Gastronomia
Onder het dak van een voormalige bakkerij is het Italiaanse restaurant van Tom en Helga ingericht. Puurheid met respect voor smaken en seizoenen is de basis voor hun gerechten. Een authentieke beleving die de Italiaanse keuken alle eer aandoet, belooft je een top-avond.
Le Bon Vivant
Zoek je een warm en zuiders gevoel om rustig en tijdloos te dineren? Dan zal je zeker kunnen genieten van de wisselende suggesties in deze oude Kempense hoeve. De Franse uitstraling, eerlijke keuken en royale wijnkaart staan garant voor een heerlijke totaal beleving.