Zomervakantie

De helft van de zomervakantie ligt al achter ons, maar voor ons is het glas halfvol:
Voor het kasteel van Jeanne de Merode kan je op zaterdag 12 en zondag 13 augustus 2017  authentieke dansen uit verschillende windstreken bewonderen
tijdens het 51ste  Internationaal Folkorefestival.

10 dagen later eren Barbara Dex, Guido Belcanto en Jan De Smet samen met een wonderbaarlijk orkest het vakmanschap van Bobbejaan Schoepen. In 2010 overleed Bobbejaan maar niet zijn muziek. Op woensdag 23 augustus 2017 weerklinken zijn Lichtjes van de ScheldeEerbied voor jouw grijze harenCafé zonder bier en vele andere in de tuin van Toerisme Westerlo.

Nog in de tuin van Toerisme Westerlo: Westerlo Parelt op zondag 3 september 2017 met live muziek vanop het sfeervol terras. Kunstenaars demonstreren er intussen diverse kunstvormen. Je vindt er artiesten die tekenen, schilderen, beeldhouwen, boetseren, kalligraferen, juwelen maken ... Ze vertellen je alles over het tot stand komen van hun kunstwerk. De juwelen, schilderijen, beeldhouw- en boetseerwerken, tekeningen en andere zijn bovendien ook te koop.
Intussen kan je op de Rietfeesten traditioneel terecht voor tal van folkoristische optredens of boogschieten op de liggende wip. 

Bekijk alle nieuwsberichten