Kunstenaars en creatievelingen gezocht voor Westerlo Parelt

Toerisme Westerlo organiseert op zondag 3 september 2017 "Westerlo Parelt" in de tuin van de oude dekenij en op het Riet langs de Grote Nete. In de oude dekenij, Sint-Lambertusstraat 4 is sinds september 2015 Toerisme Westerlo ondergebracht. Er is een terras met drank en hapjes en animatie aan de oude dekenij en op het Riet langs de Grote Nete.

De bezoekers kunnen tussen 14 en 18 uur, in de tuin van de oude dekenij en op het Riet kennismaken met verschillende kunstvormen. Wij proberen om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te presenteren met verschillende schildertechnieken, beeldhouwen, keramiek, tekenen, moderne kunst, klassieke kunst enz. Er kunnen maximum zes kunstenaars met dezelfde techniek deelnemen. Bij meer inschrijvingen bepaalt de datum van inschrijving uw deelname. Het is de bedoeling dat u, in de mate van het mogelijke,  uw kunstvorm demonstreert zodat de bezoekers zien hoe een kunstwerk ontstaat, groeit en afgewerkt wordt. U hebt ook de mogelijkheid om uw kunstwerken te verkopen.

Elke kunstenaar krijgt een plaats in de tuin van de oude dekenij of op het Riet.  Wij voorzien tafels, stoelen, een picknickpakket en een drankje voor elke deelnemer. Deelname is gratis.

Vraag je inschrijvingsformulier via info@toerismewesterlo.be of 014 54 54 28.

Bekijk alle nieuwsberichten