Kom een nachtje slapen op de Kamping van Karton op 20 juli

Op vrijdag 20 juli kan je met het hele gezin kamperen in de tuin van Toerisme Westerlo. En je hoeft geen tent mee te brengen want er staan kartonnen tenten opgesteld.
Elke tent mag beschilderd en versierd worden. Wie de mooiste tent maakt, krijgt al meteen een verrassing. Na afloop van het kampeerweekend kan de tent mee naar huis. Je kan ze ook achter laten voor recyclage. Er is ook douchegelegenheid.
Je mag ‘s avonds je picknick eten. Er zijn ook barbecues met houtskool waar je je eigen vlees of vis kan bakken. Vooraf een barbecuepakket met vlees en groenten bestellen kan ook. Dit kost 15 euro per volwassene en 10 euro per kind. Wij voorzien borden en bestek voor iedereen.
Op de Kamping van Karton is een heleboel te beleven. Er zijn springkastelen, mega lego blokken, boeken, spelletjes, verkleedkoffers enz. ’s Avonds geniet jong en oud van een verrassende avondvoorstelling en verhaaltjes en muziek bij het kampvuur. Liggen de kids in hun tent? Dan kunnen de ouders napraten bij een drankje en hapje op het gezellige terras. Na het ontwaken, staat er voor iedereen een lekker stevig ontbijt met streekproducten klaar. Nog een ontspannend yoga moment, een creatieve workshop of lekker ravotten in de tuin voor je weer huiswaarts keert.
Je kan ook nog blijven voor het namiddag- en avondprogramma met kinderanimatie en muziekoptredens van After M en EarJazzM.

reserveren bij Toerisme Westerlo.

volwassene 65 euro
kind – 18 jaar 25 euro
kind – 2 jaar gratis

BBQ pakket volwassene 15 euro
BBQ pakket kind 10 euro

Bekijk alle nieuwsberichten