Opendeurdag Sprookjesbos

06/05/2018

Op zondag 6 mei 2018 zet het Sprookjesbos de deuren open voor het grote publiek. Kom binnen langs de grote kasteelpoort en ga op zoek naar piepkleine kabouters, reuzegrote laarzen, roze biggetjes, het peperkoekenhuisje
en zoveel meer ...
Onderweg vertellen de sprookjesfiguren hun meest grappige, spannende of ontroerende verhalen. Een circusartiest op een gekke fiets en een reuze witte prinses maken de wandeling in het sprookjesbos nog plezanter. Er is een zwiermolentje en in de speeltuin kunnen de kinderen uren ravotten op de houten speeltoestellen of in het avonturenparcours. En van al dat spelen krijg je natuurlijk honger en dan is er voor elk ingeschreven kind een hot-dog.

Schrijf vooraf al in bij Toerisme Westerlo: 3,50 euro voor een sprookjespakket met kaboutermuts. In het Sprookjesbos hoef je niet meer langs de kassa, zodat de pret en de magie meteen beginnen, zonder aanschuiven.
Niet gelukt om vooraf al in te schrijven? Kom op 6 mei tussen 13.30 en 15 uur even naar de kassa, waar de sprookjespakketten met kaboutermuts voor 5 euro liggen te wachten.

Waar je het Sprookjesbos vindt?
In de Papedreef 1 in Westerlo, aan jeugherberg Boswachtershuis. Parkeren kan op 3 minuten wandelen, 
aan sportpark de Beeltjens, Kasteelpark 6. 

Volg Toerisme Westerlo op Facebook en mis niets.

Bekijk alle activiteiten