Merodefestival

27/05/2017

Beleef de Merodestreek, haar kleine erfgoedplekken en haar prachtige natuurgebieden muzikaal! Met telkens zo'n 1000 betalende bezoekers waren de eerste twee edities van het Merodefestival meer dan geslaagd. Dus tovert de vzw Wesp tijdens het Hemelvaartweekend voor een derde keer het Merodegebied om tot een muzikaal wandelparadijs en worden erfgoedsites heuse concertzalen. In de verschillende Merodegemeenten mag je onovertroffen samenwerkingen verwachten tussen internationale folkartiesten en singer-songwriters die anders zelden tot nooit het podium delen.

Uniek aan het Merodefestival zijn de muzikale wandelingen. Op tochten van zo'n 7 km met een drie of viertal muzikale stops, komen vertellers aan bod en ontdek je de regio op zijn mooist.

De gezinsnamiddagen met op zaterdag 27 mei 2017 interactieve kindervoorstelling BOER! mikken op aandachtige oren van 4 tot 12 jaar. Lennaert Maes en Andries Boone brengen hun gitaar, mandoline en riek mee naar de Beddermolen in Tongerlo.

Maarten Decombel en Stefan Bracaval gaan diezelfde avond op zoek naar avontuur binnen jazz, wereldmuziek of oude muziek. Met hun nieuwe kwartet Le Rêve de Flo ben je aan de Beddermolen verzekerd van chemie op het podium.

Tickets en meer info via www.merodefestival.be.

Bekijk alle activiteiten