Kamping van Karton op Westerlo Bruist

20/07/2018

Op vrijdag 20 juli 2018 verwachten we je met het hele gezin in de tuin van Toerisme Westerlo voor Westerlo Bruist. Je kan hier dan kamperen in een kartonnen tent. In het rijk gevulde programma voorzien we op vrijdag het versieren van je tent met een award voor de mooiste tent, een avondvoorstelling en kampvuur met liedjes en verhaaltjes.

Are you ready for a real meal? Come and prove it!
Er staan gloeiende barbecues, borden en bestek klaar voor je zelf meegebrachte vlees, vis en ander lekkers of een vooraf bij te bestellen barbecuepakket. Genieten van je eigen picknick is uiteraard ook altijd heerlijk.In de kids bar smul je van een hot-dog, pannenkoek of ijsje. Drankjes voor jong en oud bestel je in de terras bar.

Eat and sleep outside …  under 10.000 stars
in een tent (240 cm x 160 cm) volledig van karton, 100% recycleerbaar en comfortabel voor twee volwassenen, zelfs samen met een extra klein mensje.Op zaterdag is het ontbijt inbegrepen, net als een sessie gezinsyoga en een creatieve workshop.Bovendien is het doorlopend fun met springkastelen, mega lego blokken, spelletjes, boeken, verkleedkoffers, creatieve ateliers, …

Zaterdag 21 juli 2018 kan je vanaf 12 uur je spullen terug inpakken en je kartonnen tent meenemen. Je mag ook nog blijven voor het gratis namiddag- en avondprogramma met BYOM (bring your own meat) BBQ, kinderanimatie en muziekoptredens van nuts!, AfterM, EarJazzM.

Reserveren bij Toerisme Westerlo:

volwassene                     65 euro
kind -18 jaar                           25 euro
kind -2 jaar                             gratis

BBQ pakket volwassene        15 euro
BBQ pakket kind                   10 euro

Bekijk alle activiteiten