da Vinci's kunst- en boekenmarkt

01/09/2019

Op zondag 1 september is er in de tuin van Toerisme Westerlo een gratis kunst- en boekenmarkt. Kunstenaars demonstreren diverse kunstvormen en particulieren verkopen tweedehands boeken en postkaarten van 14 tot 18 uur. Kalligrafie, tattoo, keramiek, olieverf, aquarel, juwelen ontwerpen, striptekenen, kantklossen, portret tekenen zijn maar enkele van de aanwezige kunstvormen.

Wil je deelnemen? Hier kan je de voorwaarden nalezen. Bezorg ons het ingevulde inschrijvingsformulier voor 1 augustus 2019.

Gratis inkom.

Er is een gezellig terras met een life muziekoptreden. En het is goed mogelijk dat één van de 12 apostelen of Jezus himself aan jouw tafel een streekbiertje komt drinken. 
Bezoekers kunnen plaatsnemen aan de tafel van het Laatste Avondmaal voor de lens van onze fotograaf voor een uniek familieportret. Mis deze kans niet!
Steek je zelf graag je handen uit de mouwen? Help de Kunstacademie bij het voltooien van hun versie van het Laatste Avondmaal. Kinderen - 12 jaar die verkleed als één van de figuren van het Laatste Avondmaal komen, krijgen een gratis ijsje.

Bekijk alle activiteiten