Activiteiten

Merodehappening

26/11/2017 - 13:00 tot 26/11/2017 - 18:00

De markt van Groot-Vorst (Laakdal) is van 13.00 u. tot 18.00 u. het decor voor de Merodehappening op zondag 26 november. Hier maak je vooral kennis met de troeven van de Merodegemeenten Westerlo, Laakdal, Herselt, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo, Aarschot, Diest, Hulshout en Geel. Ook de andere partners uit het project de Merode zetten hun beste beentje voor!
Er is een gevarieerd programma voor jong en oud met optredens, animatie, workshops, ambachten, info over je streek, wandelingen, kinderanimatie… Deze keer wordt de Merode ingeduffeld in een gezellige winterse sfeer.Je kunt er ook aanschuiven aan een heerlijke streektafel voor een drankje of hapje uit de streek. Bier uit de Merode, hoevekaas, brood, streekkoekjes, … het zijn maar enkele voorbeelden van het lekkers dat wordt voorgeschoteld. Tijdens de Merodehappening kun je op een actieve, plezante manier het gebied de Merode ontdekken, proeven en beleven.

Iedereen is welkom tussen 13.00 u. en 18.00 u. en de toegang is gratis.

Opening kerststal

09/12/2017 - 16:00

In de tuin van Toerisme Westerlo, in de schaduw van de Sint-Lambertuskerk wordt een mooie kerststal in de vorm van een Kempense schuur, volgens oude tradities opgebouwd. Op 9 december om 16 uur opent de schepen van toerisme officieel de deuren van de kerststal. MusicEnJoy brengt sfeervolle kerstmuziek en Toerisme Westerlo vzw zorgt voor warme en verwarmende drankjes. Iedereen is welkom.

Volg Toerisme Westerlo op Facebook en mis niets.

Kerstmarkt

17/12/2017 - 13:30

Liefhebbers van cadeautjes, decoratie en lekkernijen weten waar ze op zondag 17 december 2017 tussen 13.30 uur en 19 uur moeten zijn: Laat je op de Grote Markt van Westerlo verwennen, je kan er namelijk smullen van een groot aanbod lekkere hapjes en hartverwarmende drankjes. Dit jaar zorgen de verenigingen en handelaars voor nóg meer sfeer en beleving in meer dan 50 kraampjes. 
Wist je trouwens dat tijdens de Kerstmarkt ook de Westelse winkels open zijn? En de Sint-Lambertuskerk schittert in een bijzondere sfeer met honderden lichtjes.

Volg Toerisme Westerlo op Facebook en mis niets.