Activiteiten

Kamping van Karton op Westerlo Bruist

20/07/2018 - 15:00 tot 21/07/2018 - 23:30

Op vrijdag 20 juli 2018 verwachten we je met het hele gezin in de tuin van Toerisme Westerlo voor Westerlo Bruist. Je kan hier dan kamperen in een kartonnen tent. In het rijk gevulde programma voorzien we op vrijdag het versieren van je tent met een award voor de mooiste tent, een avondvoorstelling en kampvuur met liedjes en verhaaltjes.

Are you ready for a real meal? Come and prove it!
Er staan gloeiende barbecues, borden en bestek klaar voor je zelf meegebrachte vlees, vis en ander lekkers of een vooraf bij te bestellen barbecuepakket. Genieten van je eigen picknick is uiteraard ook altijd heerlijk.In de kids bar smul je van een hot-dog, pannenkoek of ijsje. Drankjes voor jong en oud bestel je in de terras bar.

Eat and sleep outside …  under 10.000 stars
in een tent (240 cm x 160 cm) volledig van karton, 100% recycleerbaar en comfortabel voor twee volwassenen, zelfs samen met een extra klein mensje.Op zaterdag is het ontbijt inbegrepen, net als een sessie gezinsyoga en een creatieve workshop.Bovendien is het doorlopend fun met springkastelen, mega lego blokken, spelletjes, boeken, verkleedkoffers, creatieve ateliers, …

Zaterdag 21 juli 2018 kan je vanaf 12 uur je spullen terug inpakken en je kartonnen tent meenemen. Je mag ook nog blijven voor het gratis namiddag- en avondprogramma met BYOM (bring your own meat) BBQ, kinderanimatie en muziekoptredens van nuts!, AfterM, EarJazzM.

Reserveren bij Toerisme Westerlo:

volwassene                     65 euro
kind -18 jaar                           25 euro
kind -2 jaar                             gratis

BBQ pakket volwassene        15 euro
BBQ pakket kind                   10 euro

Westerlo Bruist 21 juli

21/07/2018 - 16:00 tot 21/07/2018 - 23:00

Zaterdag 21 juli is iedereen welkom voor de BBQ BYOM (bring your own meat). Vanaf 16 uur is het gezellige terras open en staan de warme barbecues klaar in de tuin van Toerisme Westerlo. Breng je eigen vlees of vis en bijgerechtjes mee en sta zelf aan de BBQ voor het bakken. Borden, bestek en drank zijn aanwezig. Voor de kinderen zijn er springkastelen, een ballenbad, mega lego blokken, spelletjes en zoveel meer. NUTS! speelt vanaf 16 uur een gevarieerde mix van covers. Om 18.30 uur is er een optreden van EarJazzM en om 21 uur staat Celebrate op het podium. Deze bands uit de regio zorgen voor de nodige sfeer en ambiance. GRATIS

   

Westerlo Parelt

02/09/2018 - 14:00 tot 02/09/2018 - 18:00

Op zondag 2 september 2018 vindt de derde editie van Westerlo Parelt plaats in de tuin van Toerisme Westerlo en op het Riet langs de Grote Nete.

Tussen 14 en 18 uur laten we je kennismaken met verschillende kunstvormen.
Bij een drankje en een hapje geniet je van een kleurrijk programma met muziek en animatie.
Toerisme Westerlo presenteert een veelzijdig aanbod met verschillende schildertechnieken, beeldhouwen, keramiek, tekenen, moderne kunst, klassieke kunst, … Zie de kunstenaars aan het werk en ervaar mee hoe een kunstwerk ontstaat, groeit of de finishing touch krijgt.
Voor de eerste keer is er op Westerlo Parelt ook een boekenmarkt. Heb je nog ergens een doos met tweedehandsboeken, strips, postkaarten, oude foto’s? Ben je bang dat je boekenplank het gaat begeven? Of ziet ze er net akelig leeg uit? Koop of verkoop tijdens Westerlo Parelt!
Op het Riet demonstreert de Sint-Sebastiaansgilde haar verschillende activiteiten zoals volksdans, vendelen en boogschieten. Op het terras serveren ze drankjes en pannenkoeken.

Volg Toerisme Westerlo op Facebook en mis niets.